Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,1 op basis van 8 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
nigel Barendrecht 23 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ik had mijn volkswagen polo bij de dealer gebracht met een storing, wat bleek bij de turbo vandaan te komen. Ik vroeg om wat het zou gaan kosten om deze te laten te vervangen. Met een schrik van torenhoge prijzen ben ik naar deze jongens toe gereden. Ze hebben de juiste diagnose aan de auto gesteld. En met de juiste apparatuur hadden ze al snel door dat het wat anders zou kunnen zijn. In overleg met mij hebben de jongens wat testen gedaan en bleek de egr met intercooler defect te zijn. Ze denken met de klant mee om de koste laag te houden ze betrekken mij bij de reparatie zodat ik wist wat er allemaal speelde. Overheen komend met de prijs wat bijna de helft scheelde! hebben ze de onderdelen vervangen en alle klachten verholpen. Zeker een aanrader.
10
Sander 's-Hertogenbosch 11 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ik heb twee weken geleden een Audi A5 bij VDT aangekocht. Binnen een aantal dagen werd er een motor storing aangegeven. Hiervoor direct een afspraak kunnen maken en uitstekend geholpen. De ervaren monteur(s) hebben ook meteen een aantal andere storingen verholpen dmv een software update. Dit alles is mondeling aan mij teruggekoppeld. Kortom tot op heden uitstekende klantgerichtheid & service!
10
Kelly Delft 11 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb mijn Mercedes Benz in onderhoud en de prijs/kwaliteit is super. Hiervoor was ik honderden € meer kwijt voor hetzelfde onderhoud. Ook toen ik schade had aan mijn auto is dit zeer netjes en professioneel gemaakt. Zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf!
10
Alex Rotterdam 08 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Nu mijn 3e auto via VDT gekocht, altijd professioneel in de communicatie. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat de eigenaar meedenkt met mijn wensen. Ook de komende auto's worden hier gekocht!!!! Dank voor je bereikbaarheid en inzet!!
8
Steven Leidschendam 14 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Een mooie Chrysler Voyager bij hen gekocht. Bleek de volgende dag al van alles mis te zijn met de auto. Hij wilde niet meer starten, ABS was uitgevallen, olie in het koelsysteem, enz. Flink balen natuurlijk! Maar ik moet zeggen, VDT is hier zeer professioneel en integer mee omgegaan. Tegen een flink gereduceerde prijs, waarbij ik i.p. alleen de materiaalkosten hoefde te betalen is auto van top tot teen nagekeken en zijn alle problemen verholpen. De auto is dus als nieuw en ik ben er zeer content mee. Wat mij betreft dus een betrouwbaar en goed bedrijf.
8
Marcel Erven Voerendaal 08 feb 2019
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 9
8,3
Marcellino Erven Voerendaal 08 feb 2019
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Top service, snel en deskundig en een eerlijke prijs. Alls duidelijk vooraf geoffereerd, en achteraf geen verrassing
laden...